Gå videre til innhold
Foto: Jørgen Skaug
Foto: Jørgen Skaug

Pressemelding -

Barnas sommerdag med mange nyheter

Flere nyheter står på programmet når Barnas sommerdag på Maihaugen går av stabelen søndag. Her kan både små og store barn prøve massevis av morsomme aktiviteter.

Kanskje frister det å gjøre noen vinterlige aktiviteter, selv om det fortsatt er sommer? Nå har du muligheten, for nytt på programmet til Barnas sommerdag er både skihopp og aking! Bak tilbudet står Søre Ål idrettslag og Lillehammer Akeklubb, som er to av mange lokale aktører som bidrar til arrangementet.

Spennende aktiviteter

Du kan også prøve boblefotball, hvor du sparker fotball mens du har på deg det som likner på en stor badeball rundt kroppen. Den som vil teste treffsikkerheten kan prøve blinkskyting med paintballgevær eller pil og bue.

Populære aktiviteter fra tidligere år er også med, som zipline over Breisjøen, crossmotorsykkel, Barnas trafikkby med tråtraktorer, gullgraving og svampkasting.

Leker fra gamledager

På Maihaugen kan du komme inn i hus og hjem fra før i tida, og for eksempel se hvordan man bodde da foreldre og besteforeldre var små. I Skolestua kan du bli med på en skoletime fra gamledager og i Olsengården kan du leke som på 1930-tallet. Melkespannkasting med fine premier er av årets nyheter.

MGPjr-show

På Barnas sommerdag blir det også teater og konserter. Norges Postmuseum setter opp sommerens populære teaterstykke "Lille Postbud min due", og på slutten av dagen blir det stort show på utescenen ved Dansarvollen når Posten Norge presenterer MGPjr-sommershow med Thea og de andre MGPjr-stjernene.

Emner

Kategorier

Regions


Maihaugen på Lillehammer er Norges største friluftsmuseum utenfor Oslo. Vi har over 200 bygninger fra ulike tiderutstillinger og spisesteder. Her får du flotte kulturopplevelser og mange aktiviteter for barn og voksne.

Kontakter

Rune Prøven

Rune Prøven

Arrangementsansvarlig 99 64 17 25