Gå videre til innhold
Foto: Camilla Damgård / Aulestad (nedlastbare bilder lenger ned)
Foto: Camilla Damgård / Aulestad (nedlastbare bilder lenger ned)

Pressemelding -

Sommer på Bjørnstjerne Bjørnsons hjem Aulestad

I sommer byr Aulestad på spennende omvisninger for både voksne og barn. Hele skoleferien blir det eventyrstund i dikterhjemmet hver dag.

Bjørnstjerne Bjørnson elsket å fortelle eventyr til store og små, og den tradisjonen viderefører museet i sommer med eventyrstunder hver dag fra lørdag førstkommende.

Ny familieomvisning

En nyhet i år er familieomvisningen "Undrer meg på". Den går hver dag i juli og tar små og store med på en vandring rundt på Aulestad.

Hver dag byr museet også på omvisninger inn i Bjørnsons hus og på en artig omvisning om forholdet mellom Bjørnson og Ibsen.

Utstilling om populære Bjørnson

Årets store utstilling "Bjørnstjerne Bjørnson – som en konge ble han ført til graven" handler om den folkehelten Bjørnstjerne Bjørnson var, noe som kom tydelig til uttrykk da han døde.

Øyerfirmaet Matveveriet byr på kortreist mat i Drengestua kafé. Man trenger ikke museumsbillett for å besøke kafeen og hagen.

Related links

Emner

Kategorier


Stiftelsen Lillehammer museum er overbygningen for de seks museene Bjørnstjerne Bjørnsons hjem Aulestad, Sigrid Undsets hjem Bjerkebæk, Lillehammer Kunstmuseum, Maihaugen, Norges Olympiske Museum, Norges Postmuseum og kunnskapssenteret Norsk Håndverksinstitutt. Vi legger til rette for at mennesker skal lære noe sammen – og få gode opplevelser.

Kontakter

Eirik Torbjørnsen

Eirik Torbjørnsen

Pressekontakt Avdelingsleder Kommunikasjon og formidling 90148543

Relatert innhold